На 11-ти октомври се проведе третото от поредица специални събития на Edna.bg

...
На 11-ти октомври се проведе третото от поредица специални събития на Edna.bg
Коментари Харесай

Талант като стихия: Керана за емоциите, които я водят, и ролите, за които мечтае


На 11-ти октомври се организира третото от поредност специфични събития на Edna.bg -  " Историите на Edna жена: Думите в музиката ". Вълнуващото събитие на уеб страницата ни имаше за посетители едни от най-популярните и обичани певици в България - Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова -   и   събра повече от 100 посетители, измежду които известни лица от светския и медийния живот, както и част от нашите читатели.

Днес повдигаме завесата, с цел да ви споделим какво имаха да кажат особено за Edna.bg прелестните дами, които направиха това събитие толкоз запаметяващо се.

Пред камерата на Edna.bg застана стихията Керана – младата вяра на българската сцена, която завоюва сърцата на публиката с музиката, която основава със своята група Космонавтите , запаметяващото присъединяване в „ Като две капки вода “ и невероятните функции в театъра. 

Чаровната Керана несъмнено постоянно има с какво да ни впечатли и изненада. Като характерен представител на зодия Лъв, тя просто е родена да свети под светлините на прожекторите и постоянно знае какво да каже, с цел да ни накара да се помислим отвън кутията.

Керана е извънредно забавен създател и признава, че мощните страсти са това, което я води, когато основава музика.

„ Независимо дали са красиви или грозни, обичам да пиша песни за [силните] страсти, тъй като считам, че когато ги излееш в ария, можеш по-лесно да ги преживееш “, споделя тя.

Керана е от дребното реализатори, които държат на живия контакт с публиката и най-често остава след концерт, с цел да поддържа връзка с нея. За нея е значимо да разбере какви са посланията, които доближават до хората посредством нейната музиката.

„ Интересно ми е да видя гледната точка на хората, които ме слушат, забавно ми е да видя кои песни са им харесали и по какъв начин са интерпретирали [дадена] ария. “
 Керана и  Керана и  Керана и  Керана и
Като гений с доста лица Керана към този момент се потвърждава и на театралната сцена в мюзикълите „ Евита “ и „ Семейство Адамс “ . Именно обликът на най-противоречивата персона на Аржентина - Ева Перон, в мюзикъла на Андрю Лойд Уебър, е една от най-комплексните и близки до сърцето ѝ функции.

„ Тя е доста действителна, тъй като е просто живота на една жена, която потегля от нищото и стига до всичко, за което си е мечтала. “

Оказва се обаче, че отсега нататък Керана си пожелава да изиграе и някой негативен персонаж.

Коя е обичаната ѝ дама от международната музикална сцена, защо желае да се извини на почитателите си и за кои функции мечтае, разберете от видеото.
 Вижте фотоси от събитието  Вижте фотоси от събитието  Вижте фотоси от събитието  Вижте фотоси от събитието
Благодарим на , ,  и , с чиято поддръжка се случи това вдъхновяващо събитие!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР